Cumhurbaşkanı Hristodulidis: Ya uyacaklar ya da spor karşılaşmaları seyircisiz yapılacak

Cumhurbaşkanı Nikos Hristodoulidis, Kıbrıs'ta bir basketbol maçında yaşanan son olayların ardından, spor sahalarında meydana gelen şiddet olaylarından ciddi şekilde sorumlu olan birçok kişi olduğunu vurguladı.

Bakanlar Kurulu'nun yarınki toplantısında konunun görüşülmesi sırasında net kararlar ve somut tedbirler alınacağını vurgulayan Cumhurbaşkanı Hristodoulidis, Ayia Napa'daki, Agios Vasilios ve Agia Agapi şapelinin temel atma töreninde yaptığı açıklamada, bu tür olayların bir daha asla yaşanmaması için herkesin sorumluluklarını üstlenmesi gerektiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı bu duruma duyduğu öfkeyi gizlemeden, "ne zaman benzer olaylar yaşansa, toplantı üstüne toplantı yapılamaz" ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı Hristodulidis ayrıca, sorunun çözümüne yönelik kesin kararlar alma zamanının geldiğini vurguladı.

Son Güncelleme: 28 Mart 2023 - 12:43

Son Haberler

06 Aralık
basın özetleri 06.12.23
14:41
Soruşturmalar devam edecek ve gerekirse sorumluluk atfedilecek
10:21
Bu yıl rekor sıcaklıklar yaşandı
10:19
Filipinler'de otobüs kazasında 17 kişi öldü
10:17
Han Yunus şehri kuşatma altında
10:12
Maria Angela Holguin Cuellar'ın BM'nin Kıbrıs sorunu için görevlendirdiği temsilci oldu
10:09
05 Aralık
Atina hükümet sözcüsü: Mitsotakis ile Erdoğan görüşmesi nedeniyle 7 Aralık "çok önemli bir gün"
15:56
İngiltere Savunma Bakanlığı: İngiliz uçakları Doğu Akdeniz üzerinde gözetleme uçuşları gerçekleştirecek.
15:54
İngiliz hükümeti Kıbrıs'ın Gazze'ye insani yardım koridoru oluşturma çabalarına katkıda bulunmaya hazır görünüyor.
15:53
Chevron şirketi, "Afrodit" sahasının geliştirilmesine yönelik çalışmanın başlangıç ​​tarihinin uzatılmasını talep etti.
15:51
basın özetleri 05.12.23
14:19
İsrail ordusu, Tel Aviv'in emriyle Filistinli sivillerin sığındığı güney Gazze'deki kara operasyonlarını genişletiyor.
13:31
Tüm haberler

Video on Demand