Cumhurbaşkanı'ndan bugün ve yarın Brüksel'de önemli temaslar

Cumhurbaşkanı Nikos Hristodoulidis bugün ve yarın Brüksel'de önemli temaslar ve görüşmeler gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Hristodoulidis'in Avrupa Birliği Zirvesi'ne ilk katılımındaki çabalarının merkezinde, Lefkoşa'nın Avrupa Birliği'nin Kıbrıs sorununa daha aktif bir şekilde dahil olmasına yönelik önerisinin desteklenmesi yer alacak ve teklifini Avrupa Konseyi nezdinde geliştirme fırsatına sahip olacak.

Cumhurbaşkanı Hristodoulidis bugün Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Avrupa Konseyi Başkanı Charles Michel ve Avrupa Parlamentosu Başkanı Roberta Metsola ile bir araya gelecek.

Yarın Avrupa Birliği Zirvesi çalışmalarına katılacak olan Cumhurbaşkanı, Cuma günü ise Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile görüşecek.

Son Güncelleme: 22 Mart 2023 - 12:23

Son Haberler

28 Mayıs
Cumhurbaşkanı: Avrupa Birliği'nin Kıbrıs sorununa daha aktif müdahil olmasına yönelik çabalar ilerliyor.
15:56
Julie Fisher: Amerika, yaptırım listeleriyle Kıbrıs halkını değil Rus oligark şebekelerini hedefliyor.
15:53
Hava Kalitesi İzleme Dairesi’nin ölçümlerine göre bugün atmosferde yüksek yoğunlukta toz gözlemleniyor.
15:51
Baf kazasına bağlı Pikni ormanlık bölgesinde dün çıkan büyük yangın tam olarak kontrol altına alındı.
15:49
Cumhurbaşkanı Hristodulidis, enerji konularında iki noktaya odaklanan somut stratejik bir planlamadan bahsetti.
15:48
Rusya: Krasnodar bölgesindeki Ilski petrol rafinerisine yaklaşan çok sayıda insansız hava aracını düşürüldü.
15:44
Sınırdaki elektronik kontrol sistemindeki arıza nedeniyle İngiltere’nin havalimanlarında büyük kuyruklar oluştu.
15:40
Irak hükümeti, Basra Körfezi'ni Türkiye'ye bağlayan devasa bir karayolu ve demiryolu projesi planını açıkladı
15:39
Türkiye'nin yeni Cumhurbaşkanı için en büyük sorun ülkenin ekonomik problemleriyle ilgilenmek olacak.
15:38
27 Mayıs
Ayia Napa'da meydana gelen gaz sızıntısı itfaiyeyi alarma geçirdi
16:02
Kıbrıs'ta enerji kullanımı için alternatif öneri
16:00
Göçmenler için geçici konut bulmak zor
15:58
Tüm haberler

Video on Demand