Bugünden itibaren ateşkes anlaşması

İsrail reddediyor

Bir Hamas sözcüsü Ürdün gazetesi Al Ghad'a yaptığı açıklamada, 50 rehinenin serbest bırakılması karşılığında gün içinde 4 ile 5 gün sürecek bir ateşkes ilan edilmesi konusunda anlaşmaya varıldığını söyledi.

Sözcü, anlaşmanın sabah saat 11:00’de yürürlüğe gireceğini ve İsrail hapishanelerinde tutulan 150 kadın ve çocuğun serbest bırakılmasını da içerdiğini iddia etti.

İsrail hükümetine yakın bir kaynak ise, bu haberi yalanlayarak böyle bir anlaşmanın söz konusu olmadığını vurguladı.

Son Güncelleme: 20 Kasım 2023 - 10:25

Son Haberler

10 Aralık
Dün gece saat 09.30 sularında meydana gelen trafik kazasında 17 yaşındaki genç ağır yaralandı
16:05
Mossad: Kıbrıs güvenlik yetkilileriyle işbirliği içinde, İran'ın İsrail ve Yahudi hedeflerine yönelik terör saldırısı önlendi
16:05
Kıbrıs'taki yetkililer, Noel döneminde olası saldırıları önlemek için ek güvenlik önlemleri alıyor.
16:03
Dendias: Türk-Yunan ilişkilerinde sayfa değişikliği için, Türkiye'nin yapısal konulardaki duruşu da değişmelidir
16:02
AB Genel İşler Konseyi'nde, Türkiye ile genişlemenin gidişatı ve Avrupa-Türkiye ilişkilerinin sonuçları ele alınacak.
16:00
Antonio Guterres: Güvenlik Konseyi, jeostratejik bölünmeler nedeniyle felç oldu
15:57
09 Aralık
Hristodulidis: Fitch'in Kıbrıs’ın kredi notunu yükseltmesi, Kıbrıs ekonomisi için güven oyu niteliğindedir.
16:02
Guterres-Hristodulidis arasında yapılan telefon görüşmesinde, Kıbrıs sorunuyla ilgili atanacak kişi ele alındı.
15:58
Aglantzia'da bir otobüsün alev alması nedeniyle durdurulan otobüs seferleri, Pazartesi günü yeniden başlıyor
15:57
Dün gece Lefkoşa'da 15 yaşlarında bir çocuk, çalıntı araba kullanırken görüldü.
15:54
Maliye Bakanı: Fitch'in Kıbrıs ekonomisini istikrarlıdan olumluya revize etmesi popülizme cevap niteliğindedir.
15:52
Yunanistan: Taraftar şiddetiyle ilgili alınacak kararlara ilişkin açıklama yapılması bekleniyor.
15:50
Tüm haberler

Video on Demand