Politeknik Üniversitesi'nin isyanının üzerinden 50 yıl geçti

Yunanistan'da üç gün sürecek anma etkinlikleri bugün ABD Büyükelçiliğine yapılacak geleneksel yürüyüşle sona erecek.

Binlerce vatandai dün sabah kapılarını açan Politeknik Üniversitesi’ne kurbaların anısına çiçek bırakmak için akın etti.

Yunan polisi, sokaklarda 5 bin memur ve operasyon merkezine havadan görüntü aktaran helikopterler ile insansız hava araçlarıyla yüksek alarm seviyesinde.

Söz konusu süreçte, ABD elçiliğinin yanı sıra İsrail elçiliğinde de polis güçleri nöbet tutacak. Politeknik ayaklanmasının yıldönümü münasebetiyle Kıbrıs'ta da etkinlikler düzenleniyor.

Kıbrıs Öğrenci Koordinasyon Komitesi, bugün sabah saat 11:00'de Lefkoşa'daki ABD Büyükelçiliği önünde bir anma ve saygı etkinliği gerçekleştirdi.

Son Güncelleme: 17 Kasım 2023 - 12:53

Son Haberler

07 Aralık
basın özetleri 07.12.23
18:31
Atina'da polis, Türkiye büyükelçiliği önünde toplanan yaklaşık 20 Kıbrıslı öğrenciyi gözaltına aldı.
16:25
Kiriakos Mitsotakis: Yunanistan ve Türkiye, Kıbrıs sorunu konusunda hemfikir değil
16:24
Kombos ve Shapps, Gazze'ye insani yardım sağlamak üzere deniz koridoru oluşturma girişimi hakkında görüştü.
11:21
Mitsotakis-Erdoğan görüşmesi Yunanistan-Türkiye ilişkilerinin geleceği açısından belirleyici olacak.
11:18
Erdoğan, Atina ziyareti ve Mitsotakis ile yapacağı görüşmesi öncesinde Yunanistan'a yeni bir mesaj gönderdi.
10:55
İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kasabasının merkezine ulaştı
10:51
Guterres: Yaklaşmakta olan felaket, barış ve güvenlik açısından geri dönüşü olmayan sonuçlar doğurabilir.
10:48
06 Aralık
basın özetleri 06.12.23
14:41
Soruşturmalar devam edecek ve gerekirse sorumluluk atfedilecek
10:21
Bu yıl rekor sıcaklıklar yaşandı
10:19
Filipinler'de otobüs kazasında 17 kişi öldü
10:17
Tüm haberler

Video on Demand