Biden eleştirilerin odak noktası olmaya devam ediyor

ABD Başkanı Joe Biden, Taliban'ın hızla iktidarı ele geçirmesinin ardından çeşitli çevrelerden eleştiri almaya devam ediyor.

ABD birliklerinin savaşın parçaladığı ülkeyi herhangi bir kaos yaratmadan terk etmesinin imkansız olduğunu söyledi.

ABC kanalına verdiği bir röportajda, Amerika Birleşik Devletleri'nin Afganları ülkeden çıkarmaya çalışırken Amerikalıları çıkarmaktan daha fazla zorlukla karşı karşıya olduğunu söyledi.

Bir Reuters anketine göre, Biden'ın popülaritesi Afganistan'daki gelişmelere bağlı olarak yedi puan düşerek, seçilmesinden bu yana en düşük seviye olan %53'ten %46'ya düştü.

Kaynak: Kıbrıs Radyo Yayın Kurumu

Son Güncelleme: 19 Ağustos 2021 - 08:17

Son Haberler

22 Eylül
Futbol 1’inci Ligi’nde 5’inci hafta karşılaşmalarıyla devam ediyor
17:06
Aris ilk maçında mağlup
17:04
Azerbaycan teslim olan Ermenileri affedebilir
17:03
Türkiye ve İsrail, Güney Akdeniz'de ortak doğalgaz sondajı planlıyor
17:02
Papanastasiou: Bölgedeki enerji gelişmelerini dikkatle takip ediyoruz
17:00
Letimbiotis: Guteres ile Christodoulidis arasındaki görüşme belirleyici olacak
16:58
Hristodoulidis - Guterres görüşmesinde Kıbrıs sorununa ilişkin niyetlerin netleşmesi bekleniyor
16:57
21 Eylül
Antonio Guterres, Nikos Hristodulidis ve Ersin Tatar ile New York'ta ayrı ayrı görüşmeler yapacak.
15:49
Maliye Bakanı: Akaryakıt vergisinde uygulanan indirimin şu anda yeniden uygulamaya konulması söz konusu değil
15:48
Siyasi Partiler, Türkiye Cumhurbaşkanı'nın Kıbrıs sorunuyla ilgili görüşleri hakkında açıklamalarda bulundu.
15:47
Menelau-DiCarlo görüşmesinde, Kıbrıs sorununa ilişkin sürecin yeniden başlatılmasına dair olanaklar ele alındı.
15:44
Moskova, Kıbrıs sorununun Güvenlik Konseyi kararları temelinde çözümünden yana olduğunu yeniden dile getirdi.
12:16
Tüm haberler

Video on Demand