Kasım 2019'da Lefkoşa - Limasol karayolu üzerinde meydana gelen ve 27 yaşındaki Panayotis Hristoforou'nun hayatını kaybettiği trafik kazası ile ilgili, Limasol ceza mahkemesi, 52 yaşındaki Rus şahısı, adam öldürme suçlamasından 9 yıl hapis cezasına çarptırdı.
Talihsiz Hristoforou’nun yakınları da bugün adliyede fotoğraflı tişörtlerle hazır bulundu.
Cezanın verildiği duruşmada 52 yaşındaki adama verilen cezayı yetersiz buldukları için gözyaşlarına ve seslere boğuldular.
Kaza gecesinde, fail - alkolün etkisi altında, 180 kilometre hızla arabasını Hristoforou’nun araca çarparak, talihsiz 27 yaşındaki genci ve beş yaşındaki bir çocuğun babasını anında öldürmüştü.
Kaynak: Kıbrıs Radyo Yayın Kurumu
Son Güncelleme: 30 Temmuz 2021 - 15:12
https://tr.riknews.com.cy/tr/article/2021/7/30/olumlu-trafik-kazasinda-ceza-belli-oldu-rus-sahis-9-yil-hapis-cezasina-carptirildi/