
Adalet Bakanı Emili Yoliti, geçtiğimiz Cumartesi günü Cumhurbaşkanlığı Sarayı dışında yapılan protesto gösterisine katılan kişiler hakkında yasal işlem yapılmayacağını açıkladı.
Yoliti, protesto gösterileri düzenlemek için yeni yönergeler açıkladı. Açık alanda protesto yapacak olan kişilerin maske takması ve 1 buçuk metre güvenlik mesafesini koruması gerekiyor. Ayrıca protestoyu düzenleyecek ve eylemin yapılacağı kazanın polis müdürlüğünü bilgilendirecek olan bir kişi belirlenecek. Söz konusu kişi, tedbirlere uyulmasından sorumlu olacak. Önümüzdeki günlerde Sağlık Bakanlığı konuyla ilgili emirname yayılayacak.
Kaynak: Kıbrıs Radyo Yayın Kurumu
Son Güncelleme: 05 Şubat 2021 - 18:42
https://tr.riknews.com.cy/tr/article/2020/8/31/gectigimiz-cumartesi-gunku-eyleme-katilan-kisiler-hakkinda-yasal-islem-yapilmayacak/