
Sınavlardan sorumlu kurumun başkanı Terpsa Konstantinidou, fizik sınavındaki tüm konuların ders programı içerisinde olduğunu söyledi.
Kurumumuza konuşan Konstantinidou, eğitim bakanlığının tüm konulları ve bazı öğretmenlerin ders programını tamamen öğretmediği iddiasını inceleyeceğini ifade etti.
Sorumluların isimlerinin açıklanması konusunda ise Konstantinidou, soruların, müffetişler, üniversite hocaları ve tecrübeli öğretmenler tarafından hazırlandığını vurguladı.
Fizik sınavındaki hatanın ise, sorunun metnindeki bir hatadan meydana geldiğini ve bu nedenle de öğrencilere o soru için tam puan verildiğini söyledi.
Kaynak: Kıbrıs Radyo Yayın Kurumu
Son Güncelleme: 05 Şubat 2021 - 20:27
https://tr.riknews.com.cy/tr/article/2018/6/7/konstantinidoufizik-sinavindaki-tum-konularin-ders-programi-icerisinde-oldugunu-soyledi/