Polis'den Suriye'deki operasyonlardan sonra tedbir

Adalet Bakanı Ionas Nikolau, Suriye’deki krize karışan devletlerin Kıbrıs’da temsil edildikleri bölgelerde tedbirler aldındığını belirterek, Kıbrıs'ın hiçbir tehlikede olmadığının garantisini verdi.
Dün, Emniyet Genel Müdürlüğü'ndeki bir toplantıda, önce devriyelerle ve daha sonra güvenlik önlemleri için ek tedbirlere derhal karar verildiğini ekledi.
Nikolau, tedbirlerin büyük ölçüde Amerika Birleşik Devletleri, Rusya, İngiltere, Fransa ve İsrail'den gelen Büyükelçilikler, şirketler, okullar ve evlerlede olduğunu söyledi.


Kaynak: Kıbrıs Radyo Yayın Kurumu

Son Güncelleme: 05 Şubat 2021 - 20:34

Son Haberler

26 Eylül
Hükümet Sözcüsü: New York'tan sonra Kıbrıs sorununda yeni dönüm noktası Aralık ayındaki Avrupa Konseyi olacak
16:07
Letimbiotis: Komodromu'nun fazla ek mesai yapmasıyla ortaya çıkan sorun bir hatadır kötü niyet söz konusu değildir.
16:06
Çok sayıda Suriyeli mültecinin Kıbrıs'a gelmeye hazırlandığı bilgisi üzerine Kıbrıs Cumhuriyeti yetkilileri harekete geçti.
16:03
Tüketiciyi Koruma Derneği, yapılan sanal alışverişin ardından, ürün fiyatlarında büyük dalgalanmalar tespit etti.
16:01
Yunanistan: Dünden bu yana ülkeyi etkisi altına alan yeni kötü hava dalgası nedeniyle bazı bölgeler alarma geçirildi.
15:44
Bakanlar Kurulu, Sosyal Refah Müsteşarı'nın engellı bireylere yönelik 5binanın satın alınmasına ilişkin teklifini onayladı.
15:31
basın özetleri
15:10
25 Eylül
5’inci hafta Omonia - Aris Limasol karşılaşmasıyla sona erecek
13:06
DSÖ, sağlık koşullarının yetersiz olduğu ülkelerde kolera vakalarında tehlikeli bir artış olduğu konusunda uyardı
13:04
Yüzlerce Ermeni mülteci Dağlık Karabağ'dan Ermenistan'a kaçıyor
13:02
Aşırı hava olaylarının Yunanistan'ın çeşitli bölgelerini etkilemesi bekleniyor
13:00
Vergi beyannamelerinin sunulması 31 Ekim'e kadar uzatıldı
12:58
Tüm haberler

Video on Demand