Liman işçileri sabah saatlerinde iş durdurma eylemi gerçekleştirdiler

SEGDAMELİN-PEO ile OMEPEGE-SEK sendikasına üye liman işçileri bu sabah  Limasol ve Larnaka limanlarında bir saatlik iş durdurma eylemi gerçekleştirdiler.

İş durdurma eylemi dünya liman işçilerinin “Dünya Eylem Günü” çerçevesinde gerçekleştirildi. Liman işçileri iş durdurma eylemiyle  diğer taleplerinin yanı sıra  sağlık, güvenlik, toplu sözleşme haklarına ve toplu sözleşme müzakere haklarına saygı talebinde bulundular.  Liman işçileri mesleki alanda yaşadıkları tehlikelere karşı ilk kez küresel boyutta eylem gerçekleştirdiler.

Editör: M. Hasan

Kaynak: KRYK

Son Güncelleme: 05 Şubat 2021 - 22:10

Son Haberler

30 Mart
Cumhurbaşkanı, Kıbrıs sorununda diyaloğun yeniden başlatılması çabalarında siyasi partilerin desteğini istedi.
16:08
Annita Dimitriu: DİSİ Kıbrıs sorunuyla ilgili, kolektif olarak ele alınması gereken gelişmeler olacağını tahmin ediyor.
16:05
Hacızaharias: Dijital güvenlik açısından yapılması gereken ancak hala yapılmamış olan şeyler var
16:04
Papanastasiu: Enerji Bakanlığı'nın amacı elektrik üretim maliyetini düşürmektir
16:03
Kamu Memurları Bağımsız Sendikası Başkanı: Hükümetin sporda şiddetle ilgili açıkladığı önlemler yetersiz.
16:01
Basın Özetleri 30.03.2023
16:00
Polis sendikaları, sporda şiddetle mücadele için açıklanan tedbirlere katılmadığını dile getirdi.
15:58
Yunanistan: Ortaya çıkarılan terör şebekesiyle olası bağlantıları nedeniyle 8 kişi daha gözaltına alındı
15:56
29 Mart
Bakanlar Kurulu'nun bugünkü toplantısında, stadyumlardaki şiddeti durdurmaya yönelik kararların alındı.
15:29
Bakanlar Kurulu, öğrencilerin değerlendirilmesine ilişkin yönetmelikte değişiklik yapılmasını onayladı.
15:28
Putin'in Belarus topraklarında taktik nükleer silahların yerleştirilmesiyle ilgili açıklaması ABD’nin tepkisine yol açtı.
11:31
Meteoroloji Dairesi çok şiddetli rüzgarlar sebebiyle sarı alarm yayınladı.
11:29
Tüm haberler

Video on Demand