Όραμα – Αποστολή – Αξίες

Όραμα

Να είμαστε το πλέον αξιόπιστο και δημιουργικό μέσο ενημέρωσης στην Κύπρο, καλλιεργώντας και προβάλλοντας τις αξίες της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Αποστολή

Να εμπλουτίζουμε τη ζωή όλων των ανθρώπων της Κύπρου καθώς και των αποδήμων με ποιοτικά, καινοτόμα και πολυπολιτισμικά προγράμματα και υπηρεσίες, ικανοποιώντας τις δημοκρατικές, κοινωνικές και πολιτιστικές ανάγκες των πολιτών, δημιουργώντας παράλληλα πρόσθετη αξία για την κοινωνία και στο παρόν στάδιο να συμβάλλουμε στον αγώνα για απαλλαγή από την κατοχή και για επανένωση της πατρίδας μας .

Αξίες

  • Παραμένουμε προσηλωμένοι στις αρχές της ανεξαρτησίας, αντικειμενικότητας και αμεροληψίας, προσφέροντας ολοκληρωμένη, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.
  • Σεβόμαστε τις πανανθρώπινες αξίες και τις αξίες της κοινωνίας μας, διασφαλίζουμε την πολυφωνία, στηρίζουμε τον πλουραλισμό και αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα.
  • Προβάλλουμε και συντηρούμε την ταυτότητα, τα ήθη, τα έθιμα και την παράδοση του λαού μας.
  • Προβάλλουμε την ευρωπαϊκή μας ταυτότητα, τα ευρωπαϊκά κράτη, την κουλτούρα και τις αξίες τους.
  • Επιζητούμε διαρκώς την αμφίδρομη επικοινωνία, βασιζόμενοι στη διαφάνεια και λογοδοσία, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη της κοινωνίας στην αποστολή μας.
  • Αναζητούμε αποτελεσματικούς και αποδοτικούς τρόπους να εφαρμόζουμε καινοτόμες, δημιουργικές και πρωτοποριακές ιδέες, ώστε να εξελισσόμαστε.
  • Δεσμευόμαστε για παροχή υψηλής ποιότητας προγραμμάτων και υπηρεσιών, έχοντας ως γνώμονα τη μέγιστη αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων.
  • Επιτυγχάνουμε ένα περιβάλλον στο οποίο όλοι εργαζόμαστε ομαδικά, συμπεριφερόμαστε με αξιοπρέπεια και νοιαζόμαστε για το έργο που παράγουμε.

Son Güncelleme: 05 Şubat 2021 - 13:01

Son Haberler

06 Temmuz
PEO Genel Sekreteri, dün asgari ücretle ilgili yapılan toplantının sonuçları konusunda hayal kırıklığı ifade etti.
13:53
Kıbrıs Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri, asgari ücretle ilgili sendikal örgütlerle fikir ayrılığı yaşandığını teyit etti.
13:52
Dün açık kalp ameliyatı olan Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı'nın sağlık durumunun sabit olduğu bildirildi.
13:51
Bakanlar Kurulu, 8 Temmuz’dan itibaren kapalı alanlarda koruyucu maskenin yeniden zorunlu olmasına karar verdi.
13:49
Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri'nin taslak raporlarında, Kıbrıs sorunundaki esaslı diyalog eksikliğinden bahsedildi.
13:46
basın özetleri 06.07.22
13:20
Ukrayna Genelkurmay Başkanı'nın ülkeden çıkma yasağı açıklaması, sert tepkilere neden oldu.
09:48
Amerika hükümeti, F-16'ların Türkiye’ye satılmasıyla ilgili Senato’nun Dış İlişkiler Komitesi ile çatışma noktasına geldi.
09:47
Türkiye Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Yunanistan-İtalya ilişkilerinde gerilim yaratmaya çalışıyor.
07:56
05 Temmuz
Polis, Oroklini’de yaşanan cinayete teşebbüs olayı hakkında soruşturma başlattı.
13:55
Polis dün gece saat 11 sularında Akaki’de meydana gelen 2’inci bir cinayete teşebbüs olayıyla ilgili soruşturma başlattı.
13:50
basın özetleri 05.07.22
13:46
Tüm haberler

Video on Demand